Ankarada Yangın Son Dakika - Ankara Da Markette Cikan Yangin Korkuttu Son Dakika Haber : Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı.

Ankarada Yangın Son Dakika - Ankara Da Markette Cikan Yangin Korkuttu Son Dakika Haber : Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı.. Ankara'da, 9 katlı apartmanın çatı kısmında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Çankaya yangın, çankaya yangın haber, devlet su işleri yangın, dsi yangın, son dakika yangın, yangın haberleri. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun.

Ankara Da Fabrika Yangini Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Ankara Da Fabrika Yangini Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Ankara'nın altındağ ilçesinde bulunan tarihi hamamönü çarşısı'ndaki işyeri olarak kullanılan bir konakta yangın çıktı. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Son dakika yerel haberleri , iş haberleri ve gündemi takip etmek için tikla ve katil.

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Son dakika yerel haberleri , iş haberleri ve gündemi takip etmek için tikla ve katil. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara'da çok katlı bir binada henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın korkuttu. Ankara'nın altındağ i̇lçesi'ndeki ulus meydanı'nda bulunan 100. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Ankara'nın çukurambar semtinde bir apartmanın giriş katındaki ofiste çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Son dakika yerel haberleri , iş haberleri ve gündemi takip etmek için tikla ve katil. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. 3 daire kullanılamaz hale geldi. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı.

Ankara Da Plazada Yangin
Ankara Da Plazada Yangin from i4.hurimg.com
Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Anasayfa » ankara haberleri̇ » son daki̇ka ankara dsi̇'de yangin. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Yangın, 10 katlı binanın en alt katında meydana gelirken itfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Mhp iki partiyi resmen sildi! Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Mhp iki partiyi resmen sildi!

Anasayfa » ankara haberleri̇ » son daki̇ka ankara dsi̇'de yangin. Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara'nın çukurambar semtinde bir apartmanın giriş katındaki ofiste çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Çankaya yangın, çankaya yangın haber, devlet su işleri yangın, dsi yangın, son dakika yangın, yangın haberleri. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Son dakika yerel haberleri , iş haberleri ve gündemi takip etmek için tikla ve katil. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Son Dakika Ankara Da Tiner Paketleme Atolyesinde Yangin 2 Kisi Hayatini Kaybetti Son Dakika Flas Haberler
Son Dakika Ankara Da Tiner Paketleme Atolyesinde Yangin 2 Kisi Hayatini Kaybetti Son Dakika Flas Haberler from i2.cnnturk.com
Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Ankara dışkapı eğitim ve araştırma hastanesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Çankaya yangın, çankaya yangın haber, devlet su işleri yangın, dsi yangın, son dakika yangın, yangın haberleri. Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor.

Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara'da, 9 katlı apartmanın çatı kısmında çıkan yangın, paniğe neden oldu. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ankara'da iki gecekondu yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da 2 katlı sunta deposunda çıkan yangın, arkasındaki 4 katlı apartman ile bitişiğindeki iş yerine de sıçradı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu. Ankara kalesi civarındaki biri binada başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. İsrail bir filistinliyi şehit etti.

Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor yangın son dakika. Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code